България
Absolut излитат извън парти орбитата тази събота

Absolut излитат извън парти орбитата тази събота

Програмата включва вокален DJ сет от дивата на берлинскaтa ню диско и хаус сцена ISIS SALAM

Тази събота, 1 април, Absolut oрганизира Absolut Spacecraft Party в Национален стадион “Васил Левски”. Специално за събитието закритата писта на стадиона ще изглежда като голяма летяща чиния, която ще отвори точно в 23:00 часа за над 2000 човека. Грандиозното междупланетарно парти ще ни изстреля в стратосферата със звездeн прах под формата на ABSOLUT коктейли и музиката на Стефан Попов (София) и Isis Salam (Берлин).

Kосмическата Isis Salam e родена в Нигерия и израснала в Торонто, но към момента се подвизава в Берлин. Kaто MC, DJ, вокалист, продуцент и денс дива, тя прави лайфове, които наистина те изстрелват в Космоса – със стабилно бас хаус начало, което преминава в секси ню диско, за да се стигне до сериозно денс парти. Isis Salam започва кариерата си през 2008, като част от електро рап дуото Thunderheist. След светкавничния им успех, следват колаборации с великани като Tyree Cooper, Pharell и Junky XL. През 2009 ISIS излиза на една сцена с Kanye West на SXSW Showcase, което я издига на ново ниво в музикалната й кариера.

Нейното живо изпълнение в София ще бъде подгрято от Стефан Попов – един от успешните млади DJ-и в страната. Kaто бивш резидент на Yalta Club, той е пускал на една сцена с имена като Hot Since 82, Maceo Plex, Nina Kraviz, Scuba, Nicole Mоudaber, Chris Liebing, Adam Bеyer и други световно признати артисти.

Покана за партито можете да спечелите като попълните извънземната анкета на: http://www.abso.lt/SpacecraftParty