България
Drum’n’Bass дуо LQ завзема „Terminal 1“ този петък

Drum’n’Bass дуо LQ завзема „Terminal 1“ този петък

Този петък на 17 февруари  в клуб “Terminal 1” ще бъде представено първото авторско парче на родното drum’n’bass дуо “LQ”, състоящо се от двама софийски диджеи – Боян Ангелов и Боян Савов, по-известен като “Bruhu”. Песента, с която ще изненадат публиката е в колаборация с бандата Paraplanner и е ремикс на тяхното парче “Smoke”.

Боян Ангелов и Боян Савов се запознават покрай различни музикални проекти в Backyard – едно от местата в София, където често можете да чуете подобна музика. Ремиксът на “Smoke” е в стил “Liquid”, подстил на drum’n’bass музиката, каквато ще бъде и по-голямата част от предстоящата продукция на LQ.

Колаборацията им с Paraplanner отново се заражда покрай това място, по-специално участието на вокалистката Александрина в проекта “Liquidizer” – ежемесечно събитие, представящо най-новото в света на “Liquid”-a.

Това е първото от редица издания от LQ, като по-случай съзадаването на новия проект, парчето е предоставено за безплатно сваляне в Soundcloud.

Самото парче, както и още много авторска музика можете да чуете на живо в петък, 17.02.2017, на рождения ден на клуб “Terminal 1”, където ще чуете специален LQ сет, подкрепен от вокалите на Александрина и флейтата на Яна.