България
Metropolis посрещат 21-ата си година в театрална зала!

Metropolis посрещат 21-ата си година в театрална зала!

Юбилейната двайсета година от създаването на най-влиятелното DJ движение у нас Metropolis бе изпълнена с емоции, успехи и много музика. Серията от 5 грандиозни партита ескалира във впечатляваща кулминация с участието на Maurizio Schmitz, Sven Vath и шотландското дуо SLAM.

А сега предстои да чуем последните вибрации на 2016-а и да посрещнем новите 20 години – на традиционното новогодишно парти “HELLO 2017”! В 2017-a ще ни преведат двама чуждестранни госта – Dustin Zahn и Luca Agnelli, както и целият местен колектив на Metropolis. Винаги верни на иновативния си дух, те продължават линията с нестандартни локации, като този път мястото ще бъде ДНК – пространството за съвременен танц и пърформанс в Националния дворец на културата.

Там ще се срещнем с Dustin Zahn – човекът, който постави Минеаполис до другите две столици на първокласното американско техно – Детройт и Чикаго. Базираният към днешна дата в Берлин диджей издава под шапката на Drumcode, Radio Slaves, REK’D и собствения си Enemy Records и има членска карта за култовия Berghain.  Dustin Zahn идва за първи път у нас, за да ни просветли с тъмния си звук, съчетаващ музикално разнообразие и грууви елементи в мултижанрови интерпретации.

В новогодишната нощ рамо до рамо с целия екип на Metropolis ще застане и Luca Agnelli. Стилът на продуцента еволюира непрестанно, а музиката му носи иновативен техно полъх, който лесно може да бъде разпознат. Той е сред водещите диджеи на италианската сцена и през годините издава за лейбъли като Drumcode, Soma, Truesoul и Desolat. Adam Beyer пък лично го избира да миксира парчето на Moby „Porcelain”.

С това парти момчетата от Metropolis започват обратното броене от още една декада на сцената. За първите 20 години от своя живот те се превърнаха в символ на електронната музика у нас и складираха не само огромен опит, но и онзи безпогрешен нюх, който продължава да ги води по правилния път и да им показва кои са бъдещите герои.

Билети – в мрежата на Eventim.bg

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1145438472198879/