България
TAKEOVER посреща звездата на ENTER – BELLA SARRIS

TAKEOVER посреща звездата на ENTER – BELLA SARRIS

Този петък, 20 май, TAKEOVER посреща за пръв път в България един от резидентите на ENTER и неразделна част от Ибиса – Bella Sarris. Без съмнение, ROOM 1 на YALTA CLUB е най-подходящото място да се запознаем със солидното ъндърграунд техно на Bella. На партито ще присъстват и главните виновници за гостуването на австралийката, а именно Liubo Ursiny, Philip Chernikov и Valdy.

Bella Sarris е не само красива, но и много талантлива. Всичко при нея започва oще на 15 годишна възраст, когато посещава първия си фестивал за електронна музика в родния си град Сидни. По това време тя няма и представа, че любопитството ú ще я доведе до места като Ибиса и по-специално Space Terrace, където се ражда желанието ú да бъде от другата страна на пулта. Не след дълго Bella научава как да изразява себе си чрез миксиране и как да пуска рамо до рамо с „порасналите“ деца на електронната музика.

BELLA SARRIS1

Резидент на ENTER и ученик на Richie Hawtin, както и на останалите легенди в лейбъла, Bella се развива с годините. Днес тя не спира да предава на публиката своята енергия и преживявания чрез сетовете си. „За да има прогрес, музиката трябва да е свободна и неограничена“, споделя Bella. Eто защо не е изненда, че стилът й на миксиране не спазва никакви правила и норми. Точно такава ще я чуем този петък в ROOM 2.

Припомняме, че YALTA CLUB промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на входа, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече са налични и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/  или на е-майл: info@yaltaclub.com.