ROOFTOP.CITY ПАРТИ НА ПОКРИВА НА NADEJDA BUSINESS HALL & TRADE CENTER

Проектът „Rooftop.city“ е вдъхновен от добрите ентъртейнмънт практики от Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж, Лондон, Барселона и други мегаполиси в света.

„Rooftop.city“ предлага на аудиторията поредица от партита от върха на емблематични сгради и превзема нови територии от градската среда с nu disco & deep house музика, светлинен, мултимедиен и денс пърформанс.

Първото парти е в София, на 22 май, петък от 20:00ч. в „III етаж“ Bar & Dinner, на покрива на Nadejda Business Hall & Trade Center (непосредствено до метростанция „Хан Кубрат“).

dj runo

Талантливият DJ Runo, резидент на Yalta Club e основен диджей на ивента със съпорта на DJ Crash, чиито имена организаторите от ProFusion и Mnogoperki вече съобщиха, а името на топ диджея ще бъде обявено седмица преди партито.

 

Партито има warm-up ефект, започва в 20:00ч., посреща залеза на слънцето и приключва след полунощ.

Сценографията включва мултимедийни декори, диджей сет, V.I.P. зона, water fresh set, бар, заря в кулминационния момент и светлинни инсталация – кубове, дело на Даниела Арнаут.

Достъпът до „Rooftop.city“ става с покани – онлайн и на хартиен носител. Партито ще бъде заснето като видео, включително и с летящ дрон, предавано онлайн в Youtube и ще бъде излъчено в телевизионен формат по BOX TV.